Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

KAΛΕΣΜΑ

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 κατηγορίας Κέρκυρας ΑΕΛ ,εν'οψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Δ΄εθνικής κατηγορίας ,καλεί όλους τους φίλους και μέλοι της σε τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαίου στις 11π.μ ,στην αίθουσα λόγου και τέχνης στο γυμνάσιο.Τα θέματα προς συζήτηση θα έχουν ώς εξής:
1. Απολογισμός 2008-2009
2. Προγραμματισμός 2009-2010
3. Συμπλήρωση Δ.Σ

3 σχόλια:

  1. Όταν είμαι στις "καλές" μου, θυμάμαι τον Guevara: «να είστε ρεαλιστές, να επιζητείτε το αδύνατο».Όταν είμαι στις "κακές" μου, θυμάμαι τον Καζαντζάκη: «δε φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι λεύτερος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα καλά, κάποτε τελειώνουν…Οι άνθρωποι (πρέπει να) διαμορφώνουν με την απόκτηση εμπειριών ένα άρρηκτο σύνολο ηθικών αξιών και βάσει αυτού πρέπει να πορεύονται στη ζωή τους και να παίρνουν αποφάσεις. Η πίστη μας σε αυτές τίθεται κατά καιρούς σε δοκιμασία και η τήρησή τους μπορεί συχνά να συγκρούεται με το προσωπικό μας συμφέρον. ΄Όμως, είναι ακριβώς αυτές οι δύσκολες αποφάσεις υπέρ της προάσπισης του πλέγματος των προσωπικών μας αξιών που μας κάνουν να νιώθουμε σεβασμό για τον εαυτό μας και συνέπεια απέναντι στη συνείδησή μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μικρό ψαροκάικο είναι η A.E.Λευκίμμης. Ένα μικρό φθαρμένο ψαροκάικο που έχει σμαραγδιά φεγγάρια στο κατάρτι του κι έναν ξεσκούφωτο ήλιο αληταρά για τιμονιέρη. Ένα ψαροκάικο, δίχως ρότα.Πού πάμε, καπετάνιο; με ρωτάει ο τιμονιέρης και μου κλείνει το μάτι. Όπου πάν' τα κύματα! λέω επίσημα εγώ. Και τα σμαραγδιά φεγγάρια που είναι στο κατάρτι, σκάνε σαν ρόδια στην κουβέρτα. Κι ο ξεσκούφωτος ήλιος ο αληταράς παρατάει το τιμόνι του και χορεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα