Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

Νέος προπονητής της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ είναι απο χθές ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Σπύρος Κουλούρης αφού πήρε τους περισσότερους ψήφους .Ισχυρό χαρτί του ήταν το οικονομικό καθώς ήταν ο πιο οικονομικός απο τους 3 υποψήφιους .Αναλυτικά οι ψήφοι ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ : 6
ΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : 3
ΛΕΥΚΑ : 3
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ : 1
Εμείς απο την μεριά μας να ευχηθούμε καλό έργο στον νέο προπονητή και ευχόμαστε να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της δ εθνικής .

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ), ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ (ΟΙ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ) ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.
    ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΑΥΤΟ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΤΑΝ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΚΟΠΙΣΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ''ΠΟΛΕΜΑΜΕ'' ΚΑΤΙ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ''ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΗ''...
    ΟΙ SOUTH DEVILS ΔΗΛΩΝOYN ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ (ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ''ΔΙΚΑΙΩΜΑ'' ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ''ΣΤΡΑΒΟ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα