Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Μεγάλες εμφανίσεις κάνουν οι αθλητές μας στους περιφερειακούς αγώνες στίβου. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς καθώς και στον προπονητή τους ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΚΑΝΤΑΝΗ για την προσπάθεια. Ας ευχηθούμε να συνεχίσουν έτσι και να έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες . Ακολουθούν παρακάτω τα αποτελέσματα

1 σχόλιο:

  1. ΛΙΝΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Από μικρός στα βάσανα

    Μια μέρα αφότου συμπλήρωσε τα 16 του χρόνια, ο (γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου 1992) Λίνος Χρυσικόπουλος έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Άρη, που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα, προχθές, κόντρα στην Μπνέι Χασαρόν.


    Του Νίκου Καραγιώργη
    karagiorgis@hotmail.com

    Απέμεναν 19 δευτερόλεπτα για τη λήξη του προχθεσινού παιχνιδιού, στο πλαίσιο του Eurocup, και ο Χρυσικόπουλος πήρε εντολή από τον Αντρέα Ματσόν να περάσει στο παρκέ. Ο Ιταλός προπονητής ήθελε να τον ρίξει νωρίτερα στον αγώνα, αλλά δεν το επέτρεψε η εξέλιξή του. Ο ύψους 2,05μ. παίκτης (ψηλώνει ακόμη) όμως απόλαυσε τη στιγμή που έζησε και περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη φορά.
    Ο Χρυσικόπουλος μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση, από το “1” ως το “5”, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει είναι το άνοιγμα των χεριών του. Γι' αυτό και η επίσημη ιστοσελίδα της FIBA του έδωσε το παρατσούκλι "Σπάιντερμαν" σ' ένα θέμα που ετοίμασε. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική και όπως δήλωσε πρόσφατα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Τούφας, που τον είχε παίκτη το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα των Παίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ιταλίας, δεν υπάρχουν πολλοί κλασικοί πλέι μέικερ που να χειρίζονται τη μπάλα όπως αυτός.
    Ο Κερκυραίος -το καλοκαίρι αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή μετά από έναν χρόνο, κατά τον οποίο αγωνίστηκε με υποσχετική- ζει πλέον με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Η αδερφή του μάλιστα, παίζει στην ομάδα των κορασίδων (είναι 14 χρονών και έχει ύψος 1,85μ.) του Άρη. Αποτελεί ανακάλυψη του Δημήτρη Νικολαΐδη, ο οποίος τον γνώριζε από την Κέρκυρα. Τον ήθελαν πολλές ομάδες όμως αυτός επέλεξε τον Άρη, εξαιτίας και της παρουσίας του “Νικόλ”, ο οποίος βέβαια δεν εργάζεται πλέον στην ομάδα. Αυτοί που τον έχουν δει μιλούν για ένα αυθεντικό ταλέντο. Υποστηρίζουν, πως αν δουλέψει σκληρά θα μπορέσει να εξελιχθεί σε παίκτη ο οποίος θα αφήσει εποχή.
    Ο διεθνής παίκτης των κίτρινων πρόσθεσε το όνομά του σε ένα μικρό γκρουπ παικτών των κίτρινων, που πήραν το βάπτισμα του πυρός σε τόσο μικρή ηλικία, όπως αυτός. Η μόνη διαφορά είναι, πως ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Διαμαντής Σκόνδρας και ο Δημήτρης Νάστος, οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη στην Ευρώπη σε ηλικία 16 χρονών, προέρχονταν από τα σπλάχνα του συλλόγου, ενώ ο Χρυσικόπουλος ήρθε με μεταγραφή το 2007 από τον Φαίακα Κέρκυρας.
    O Γιάννης Ιωαννίδης σε ηλικία 15,5 χρονών (τη σεζόν 1960-61) έπαιξε με τους κίτρινους σε φιλικό τουρνουά που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, όπου ο Άρης κατέκτησε την πρώτη θέση. Εκείνη τη σεζόν ο "ξανθός" αγωνιζόταν ταυτόχρονα στο παιδικό, το εφηβικό και το ανδρικό. Από την Τρίτη, ιστορία έγραψε και ο Χρυσικόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα