Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ !!

4 σχόλια:

  1. Θέλω να πιστεύω γράφοντας αυτές τις γραμμές ότι εκφράζω τον μέσο Λευκιμμιωτη ,τον ‘’άρρωστο’’ South Devil που θέλει να βλέπει την ομάδα του ανταγωνιστική σε όλη την Ελλάδα και όχι να συναγωνίζεται καφενεία του τύπου τσουκου τσουκ μπωλ Καρουσάδες ….τα κίτρινα ‘’μεγαθήρια’’ βορρά …..τ’ ‘’αφεντικά’’ Ρετσίνα Μαλαματίνα Όλυμπος και τα μυαλά μου πονάνε… και διάφορες άλλες ομάδες κι ομαδούλες που συγκροτούν αυτήν την αηδία που λέγεται Κερκυραικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις ,ένας φωτογράφος πόσο αξίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λέξη ΑΕΛ για μερικούς ανθρώπους είναι πολλά περισσότερα από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ιδεολογία, είναι τρόπος ζωής. Αυτό ίσχυε από όταν ιδρύθηκε, ισχύει σήμερα και θα ισχύει για πάντα. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι ότι κλαδί ελιάς δεν πρεσβέυει ούτε πολιτικές παρατάξεις, ούτε κοινωνικά στρώματα. Είναι λαϊκή ομάδα. Μέσα από αυτή την ομάδα βρήκαν τον τρόπο να εκφραστούν πολλοί άνθρωποι, κυρίως εκείνοι που δεν είχαν άλλες διεξόδους και μοχθούσαν για να τα βγάλουν πέρα. Η ιδεολογία αυτή εξαπλώθηκε σύντομα σε ολόκληρη την Νότια Κέρκυρα. Στις μέρες ο λαός της ΑΕΛ είναι αδύνατο να καταμετρηθεί. Είμαστε ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε.
    Ανέκαθεν η πόλη της Λευκίμμης ήταν κατεκλυσμένη από φιλάθλους . Από αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους που θα έδιναν τα πάντα για το ιδεώδες της ΑΕΛ.

    O νέος σύνδεσμος της ΑΕΛ είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να εκφράσουμε την αγάπη μας για την "καψούρα" μας, για την ΑΕΛ. Ας στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια για να διατυρηθούμε εκεί που μας αξίζει: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ... Το ένα βήμα έγινε... Και είναι μόνο η αρχή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΕΛ, από την αρχή της ίδρυσης της και σε αντίθεση με άλλα σωματεία της Κέρκυρας, θεμελιώθηκε πάνω σε υγιείς αρχές και μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Το αθλητικό πνεύμα και η αγάπη για το σωματείο ήταν και ο κύριος λόγος που η ΑΕΛ αγκαλιάστηκε αμέσως από όλα τα κοινωνικά στρώματα της Λευκιμμιώτικης κοινωνίας. Η ΑΕΛ ήταν η πρώτη διδάξασα στο ″ευ αγωνίζεσθε″ στην Κέρκυρα, καθώς ο αείμνηστος ιδρυτής του σωματείου βασίστηκε στην φιλοσοφία του ″όπου άμιλλα και νίκη εστί″ λέγοντας χαρακτηριστικά:
    ″Μην διαχωρίσετε τους αθλητές με τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι αθλητές σε οποιαδήποτε φυλή, θρήσκευμα, χώρα, πολιτική ιδεολογία και αν ανήκουν είναι όλοι φίλοι και αδελφοί″.
    Έχοντας συμπληρώσει αρκετά χρόνια ύπαρξης, αυτή η ιδέα που λέγεται ΑΕΛ αξίζει και επιβάλλεται να μην ξεχνούμε ποτέ ότι είμαστε οι συνεχιστές των προσπαθειών μερικών ανθρώπων που οραματίστηκαν τη δημιουργία του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου στην Κέρκυρα και το πέτυχαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα