Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΚΑΙ ΤΩΡΑ H FIESTA !!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η FIESTA ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ . Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ .ΣΤΗΝ FIESTA ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ .ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ.ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ SOUTH DEVILS ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ TON MVP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Ο MVP ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ aeleykimmi.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. Πρόεδρε, ήρθε η ώρα που πρέπει πλέον και εσύ να κάνεις τις κινήσεις που περιμένουμε. Πάμε γερά πρόεδρε, εξηγήσου , οπαδικά , έτσι όπως σε θέλουμε και όχι σφιχτά και κρισοοικονομικά. Μην σκεφτείς την κρίση και δώσε μας τη λύση.

    Ακούγεται πρόεδρε, ότι θα κάνεις όλες τις επαφές που έχεις προγραμματίσει, αλλά δεν θα ανακοινώσεις τίποτα επίσημα, ούτε εσύ, ούτε η AEΛ. Δεν μας καίγεται καρφί πρόεδρε, δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε τίποτα, το μόνο που μας καίει είναι να κάνεις αυτό που πρέπει. Το ξέρεις και ο ίδιος πολύ καλά αυτό. Χώσε φράγκα, κάνε το Λευκιμμιώτη μάγκα. Αυτή την ατάκα σου λέω μόνο και τίποτε άλλο.

    Ο λαός της Λευκίμμης μας, αυτό περιμένει από εσένα και δεν θέλουμε να μας απογοητεύσεις. Αφού το ξέρουμε και εσύ αρρωστάκι με την Αελάρα είσαι, την θέλεις ψηλά και για να γίνει και να διατηρηθεί αυτό χρειάζεται πάντα να βάλεις το χεράκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΕΛ δημιουργήθηκε για να κάνει πραγματικότητα το όραμα για τη δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας που θα εκπροσωπήσει μια πόλη όπως η Λευκίμμη - με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση και δίψα για επιτυχίες - στην Δ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AEΛ Ανέστη!
    Για να αναστηθεί έπρεπε να... πάθει, να θυσιαστεί! Ίσως για να ζήσουμε πλέον εμείς και τα παιδιά μας μεγάλες, δοξασμένες στιγμές... Η ΑΕΛ πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια πολλά. Βασανίστηκε, σταυρώθηκε, μάτωσε. Η ανάσταση της αγαπημένης μας ομάδας όμως ήρθε μετά από κόπους και θυσίες και πλέον κοιτάμε το μέλλον μας με αισιοδοξία. Αρκεί να μείνουμε πιστοί στην ιδέα μας, την πίστη μας, τον στόχο μας, τις ελπίδες μας, στον τρόπο ζωής μας, στην ΑΕΛ. μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα