Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ FIESTAS

Αυριο Κυριακή 26 Απρίλη η μεγάλη γιορτή ανόδου της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ .Στήν γιορτή θα παρευρεθεί ο χορευτικός σύλλογος ΦΑΕΘΩΝ που θα ψυχαγωγήσει το φίλαθλο κοινό, η ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ που θα κάνει την απονομή τού κυπέλλου και των μεταλλίων καθώς και οι south devils που θα τιμήσουν τον mvp της χρονιάς που βγήκε απο ψηφοφορία μέσα απο την ιστοσελίδα μας.Στην γιορτή επίσης θα παρευρεθούν και πλήθος επωνύμων απο τον χώρο της Λευκίμμης αλλά και όλου του νησιού .Μετά απο την γιορτή θα ακολουθήσει χοροεσπερίδα στο κέντρο διασκέδασης ΠΕΤΡΑΚΗΣ στις Αλυκές.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ...

7 σχόλια:

  1. gia na doume ti exei etoimasei h dihkisi mas gia thn fiesta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κατάργηση του Περιφερειακού πρωταθλήματος εξετάζει η ΕΠΟ, καθώς υπάρχουν σκέψεις να ενοποιηθεί από του χρόνου μαζί με τη Γ' Εθνική. Ενα από τα σχέδια που εξετάζονται είναι η δημιουργία τεσσάρων ομίλων στην μεγαλύτερη κατηγορία (4Χ18 ή 4Χ16) και κατάργηση του Περιφερειακού. Παράλληλα, από τις ΕΠΣ όλης της χώρας θα διεξάγονται αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική.Πάντως, τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, αφού όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην γενική συνέλευση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοί αναρωτιούνται τι σημαίνει ο A.E.ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ για εμάς και τι κάνει τόσους ανθρώπους ν’ αρρωσταίνουν για αυτή την ομάδα και ίσως κάποιους να δίνουν ακόμα και τη ζωή τους για αυτή. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως η ΑΕΛ είναι τα οξυγόνο μας. Η ΑΕΛ είναι η τρέλα που έχουμε μέσα στο μυαλό μας και μας κάνει να διαφέρουμε απ τους άλλους, Α.Ε.ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ είναι να μην συμβιβάζεσαι με τίποτα, είναι μια καταραμένη ευλογία, είναι η ανατριχίλα που νιώθεις κάθε φορά που βλέπεις την ερυθρόλευκη να βγαίνει στο γήπεδο και το δέος που νιώθεις κάθε φορά που μπαίνεις στο γύπεδο είναι να μην σε γεμίζει τίποτα άλλο στη ζωή σου, ούτε λεφτά ούτε καταχρήσεις ούτε κοινωνική καταξίωση, παρά μόνο ν ασχολείσαι με την ομάδα και να την βλέπεις ν’ αγωνίζεται περιμένοντας μετά το τέλος κάθε αγώνα με ανυπομονησία τον επόμενο. Είναι να έχεις χίλια προβλήματα στο κεφάλι σου μα πάνω απ όλα να σκέφτεσαι την ΑΕΛ, είναι να μην μπορείς να κοιμηθείς γιατί σκέφτεσαι τι θα κάνει η ομάδα αύριο, οι αμέτρητες ώρες που έχεις περάσει συζητώντας για αυτήν, είναι οι τόσες χαρές που σου χει δώσει και σ’ έχει κάνει να νιώσεις περηφάνια, αλλά και η πρώτη φορά που δάκρυσες σε κάποια αποτυχία (γιατί και η ήττα για μας είναι συναίσθημα), είναι το συναίσθημα της περηφάνιας που σε πλημμυρίζει κάθε φορά που ξαναδιαβάζεις την ιστορία της . Είναι να τσιτώνεσαι και ν’ ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σου όταν ακούς να την κακολογούν ή να την βρίζουν, να έχεις χίλιες σκέψεις στο μυαλό σου γι αυτήν και να μην μπορείς να τις ταξινομήσεις, να μην λογαριάζεις φράγκα και ταλαιπωρία για να βρεθείς κοντά της όπου και αν αγωνίζεται, είναι το όνειρο για το οποίο αξίζει να υπάρχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H AEL ΕΞΕΤΙΣΕ ΤΙΣ 1 ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 300 ΕΥΡΩ !!! ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ! ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΕΛ –ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΘΩΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ! Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ , ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ . ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !
    ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ … ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ !
    ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ . ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΜΑΣ

    26 Απρ 09, 10:01
    LEYKIMMI 7: Ferte mas tin koupa
    26 Απρ 09, 11:14
    P.A.O.K.: LEYKIMMI 7: Ferte mas tin koupa : δωστε τους την κουπα που πηρατε απο «αλλου» 26 Απρ 09, 14:25
    LEYKIMMI 7: ANTE GAMISOU RE MOUNOPANO KAI LIGA LOGIA GIA TIN KOUPA MAS
    26 Απρ 09, 15:19
    XAROS: ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΗΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. only vourligans gate 2!!!
    ONLY KERKYRA VOURLIGANS CLUB

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα