Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ 4-1

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ με αντίπαλο τον ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ για την β φάση του κυπέλλου Κέρκυρας . Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σπύρος Κουλούρης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς μικρούς και αυτοί άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και έκαναν καλή εμφάνιση χωρίς ωστόσο να παίξουν σπουδαία μπάλα . Η Λευκίμμη προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα απο νωρίς καθώς φάνηκε πως η ομάδα των Συναράδων δέν ήταν ικανή να αντιδράσει . Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι μπήκαν άλλα 3 γκόλ και το τελικό σκόρ διαμορφώθηκε 4-1 υπέρ της ομάδας μας . Αυτή η νίκη ίσως φανεί πολύτιμη για την συνέχεια καθώς αναμένετε να επηρεάσει θετικά την ψυχολογία των παικτών μας .

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που περιμέναμε καρτερικά εδώ και τόσες αγωνιστικές , ήρθε στο ματς με τους Σιναράδες . Μια νίκη, που δεν είναι τίποτε άλλο από μια «ανάσα» , από μια «αναπνοή» , από λίγο «οξυγόνο» στην τελική βρε αδερφέ, στον τόσο δύσκολο ενάμιση μήνα που περάσαμε όλοι.

    Ένα «ξέσπασμα» γυρεύαμε που θα ξόρκιζε το «κακό» που είχε συσσωρευτεί γύρω από την ομάδα και τον κόσμο της, και που θα της επέτρεπε να ατενίζει την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ΑΕΛ που είδαμε θύμιζε λίγο από την παλιά καλή ΑΕΛ , με το πάθος της, τον τσαμπουκά της , το επιθετικό της παιχνίδι , τον ασφυκτικό κλοιό που δημιουργεί σε κάθε αντίπαλο που έχει φιλοδοξίες να «αποκομίσει» κάτι θετικό μέσα στην έδρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα