Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΠΙΚΡΑ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ...


είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στο στρατόπεδο της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ μετά και από το σημερινό ''ατυχές'' αποτέλεσμα . Δυστυχώς η ομάδα μας παρουσιάστηκε με δύο διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα . Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μπήκε δυνατά και αποφασισμένη να δείξει απο την αρχή ο,τι είναι το αφεντικό του αγώνα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκόλ και ευτύχησε να προηγηθεί στο 20΄με ωραίο γκολ του Ι Κουρή .Μέχρι το 35΄ ήταν η μόνη ομάδα που δημιουργούσε σωρείες ευκαιριών αλλά δεν κατάφερε να βάλει ένα δεύτερο γκολ που ίσως να κλείδωνε τον αγώνα . Στο τελευταίο 10 λεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Τυληκράτη προσπάθησε να πιέσει, κέρδισε κάποια κόρνερ αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο και έτσι το ημίχρονο έληξε με 1-0 . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη ,κλείστηκε πίσω και σταμάτησε να δημιουργεί ευκαιρίες με αποτέλεσμα η ομάδα του Τυληκράτη να ανέβει ψηλά και να πιέζει .Σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Μακαντάνη στο 65΄η μπάλα χτύπησε το δοκάρι και στην επαναφορά της πήγε στα πόδια του παίκτη Σαλαπάτα ο οποίος πέτυχε με σουτ το γκολ της ισοφάρισης (στην επαναφορά της μπάλας απο το δοκάρι ο παίκτης ελέγχετε για οφσάιντ) . Ο Τυληκράτης μετά την ισοφάριση άρχισε να το πιστεύει και στο 65΄ κέρδισε πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κούτσικος . Στο 73΄ο η ομάδα της Λευκάδας σε μία αντεπίθεση (κ ενώ είχε προηγηθεί φάουλ υπέρ της ομάδας μας το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής ) κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ και να τελειώσει τον αγώνα . Οι παίκτες μας έκαναν φιλότιμες προσπάθειες καθώς το πάλεψαν αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί αφού δημιούργησαν συνολικά 7 ευκαιρίες για γκολ από τις οποίες κατάφεραν να αξιοποιήσουν μόνο την μία . Στο τέλος όμως τους πρόδωσαν οι δυνάμεις τους ( δικαιολογημένα γιατί οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν ακολουθήσει το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ) . Ευελπιστούμε πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη για την ομάδα μας γιατί σήμερα δέν άξιζε σε καμία περίπτωση την ήττα .

*μπορεί σε κάποιους να φανούμε γραφικοί αλλά μας προκαλεί εντύπωση η ευκολία με την οποία οι διαιτητές δίνουν πέναλτυ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας . Σε δύο αγώνες στην έδρα μας έχουμε δεχτεί δύο πέναλτυ . Αυτό ίσως είναι ένα στοιχείο το οποίο θα έπρεπε να αρχίσει να μας προβληματίζει .Οσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ,οπότε τα συμπεράσματα δικά τους .

οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: Μακαντάνης, Γαστεράτος, Καλογερόπουλος, Βασιλάκης, Λειτούργης, Φ. Κουρής, Κάντας, , Γ. Κουρής (68' Τσεβανίδης), Δ. Βλάσσης, Σάντας (73' Μίαρης). Κοκκινίδης (82' Σουλάνης)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Σταματέλος, Κατσίμπουρας, , Σαλαπάτας, Παππάς, Καταγής, Δομάζος, Κτενάς, Σιαπέρας (65' Κούτσικος)Θεράπος (75' Μαντζάνας), Γραμματικόπουλος, .Σχίζας (89' Πετρόπουλος)

4 σχόλια:

  1. posa exete faei 12 pastelakia se 3 agwnes ??? kala pate ..... kai egw aporrw me ta penalty afou i amyna sas einai anyparkti pws kanei penalty ??? i mipws to mono pou kserei na kanei einai afto ????????? ante geia re pou sas ftaei pali o diaititis .... na valete to xrrysikopoulo alli fora diaititi kai ton ampalo ton proponiti sas voitho!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρόλο που μια μεταφυσική προσέγγιση μπορεί να έχει κάποια αξία, η μεταφυσική φαίνεται υπερβολική, εκτός τόπου και χρόνου, εκτός πραγματικότητας και με σχετικό νόημα όταν αναφέρεται σε κάποια πολύ δραματικά γεγονότα, η περιστατικά της ζωής μας,της αγαπημένης μας ομάδας,του εργασιακού η αισθηματικού τομέα κλπ. Με τα χρόνια εκνευρίζομαι όλο και περισσότερο με την απήχηση αυτών που ονομάζω "Κλόουν της Νέας Εποχής" (σαν τον Κύριο που έγραψε το παραπάνω σχόλιο)όπως και με αυτούς ανάμεσά μας που έχουν καταπιεί χωρίς καμιά αντίσταση- από έλλειψη παιδείας ή από πνευματική οκνηρία- τις ανοησίες της «θετικής σκέψης». Μιας «θετικής σκέψης» που πρεσβεύει ότι δεν υπάρχουν κακές διελεύσεις- σκληρές εποχές δηλαδή στη ζωή μας- παρά μόνο προκλήσεις και ευκαιρίες για πνευματική ωριμότητα και εσωτερική ανάπτυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν περάσει 40 λεπτά απ τη στιγμή που τέλειωσε το παιχνίδι και ακόμη προσπαθώ να σηκωθώ απ το παγωμένο καρεκλάκι του γηπέδου, έχω μουδιάσει απ το αποτέλεσμα , ανάβω ένα ακόμη τσιγάρο και προσπαθώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις που θολώνουν το μυαλό μου.

    Χάσαμε, για άλλη μια φορά εντός έδρας αυτήν τη φορά από μια ομάδα της πλάκας, η πάλαι ποτέ απόρθητη έδρα έχει πάψει να φοβίζει τον αντίπαλο , η ομάδα παραπαίει αγωνιστικά . Φτάσαμε 3η αγωνιστική και είμαστε τελευταιοι στο πρωτάθλημα. Δε ξέρω ποιος φταίει για αυτή τη κατάσταση , ο προπονητής είναι καινούριος , και θέλει πίστωση χρόνου, οι παίχτες μέτριοι και αδιάφοροι, η διοίκηση παλεύει και προσπαθεί να βάλει την Α.ΕΛ. σε μια τάξη , δύσκολα τα πράγματα.

    Σκέπτομαι το παρελθόν , πόσες χαρές και πόσες λύπες έχω ζήσει σ' αυτό το γερασμένο πλέον γήπεδο. Βουρκώνω αλλά εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου , άλλωστε έχω πατήσει τα 30 , και έχω πάρει αρκετα πρωταθλήματα και λίγο πολύ τα έχω συνηθίσει όλα αυτά. Έτσι κι αλλιώς στο γήπεδο πιο πολύ από συνηθεία έρχομαι , όχι ότι είμαστε και πολλοί δηλαδή , 500 -600 άτομα σε κάθε αγώνα και οι περισσότεροι πιτσιρικάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα από τα πιο δύσκολο αισθήματα που χρειάζεται να υπερνικήσεις
    είναι ο θυμός που νιώθεις όταν σε αγνοούν, όταν σε ταπεινώνουν,
    ή όταν δεν σε σέβονται.

    Αυτή η απώλεια του σεβασμού είναι που συντρίβει το εγώ σου

    και σε σπρώχνει να ξεσπάς με τρόπους

    που μπορεί να είναι αυτοκαταστροφικοί.



    Αυτή την περίοδο πρόκειται να δοκιμαστεί

    το Εγώ μας τυλιγμένο σαν μούμια μέσα στην Υπερηφάνεια

    και

    το εάν αισθάνεσαι ΕΣΥ να σε αγαπάνε ή όχι

    ανεξάρτητα από το αν σε αγαπάνε ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα