Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

απο το http://www.tilikratisfc.gr/gr/
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!.
Απο την Λευκιμη της Κερκυρας,περασε νικηφορα η ομαδας μας, ανατρεποντας το 1-0 του πρωτου ημιχρονου,νικωντας την τοπικη ομαδα που τα επαιζε ολα για ολα για την νικη!
Αλλη μια φορα επαξια αντιπροσωπευσαμε την Λευκαδα μας,την φανελα μας και την ιστορια μας. Τα γκολ:το 1-1 ο Κωστας Σαλαπατας στο 57',το 2-1 στο 65'ο Δημητρης Κουτσικος με πεναλτυ που κερδισε Ο Σπυρος Θεραπος και ο τελευταιος κλειδωσε την νικη μας στο 73'.
Θελομε ομως να σταθουμε στην συμπεριφορα των φιλαθλων της Λευκιμης,η οποια εινα αξια συγχαρητηριων και παραδειγμα προς μιμηση.Παρα το κλιμα και την πολωση που ειχε διαμορφωθει τις προηγουμενες μερες για την <<καυτη εξοδο>> του Τηλυκρατη στην Κερκυρα,και την αγωνια μας για μια πολυ σκληρη εδρα,ο αγωνας,κυλησε πολυ ομαλα,με μια αψογη συμπεριφορα της κερκιδας και προς τους παικτες της ομαδας μας,αλλα και σε ολους εμας,παραγοντες και φιλαθλους. Στον επομενον αγωνα μας, με το Ελαιοφυτο Αγρινιου, την 18.10.09, θα προσπαθησομε παλι για το καλυτερο αποτελεσμα,θεωρωντας παντα καθε μας παιχνιδι το ιδιο κρισιμο και σημαντικο.
Ακολουθει το εντος εδρας μας,παιχνιδι με τον Απολλωνα Παργας,την τεταρτη 21.10.09., και για το οποιο καλουμε τους φιλαθλους μας να ναι εκει που πρεπει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα