Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

συνέντευξη του Βλάσση Δημήτρη στο aeleykimmi.blogspot.com


ερώτηση: ποια είναι η γνώμη σου για το κακό ξεκίνημα που πραγματοποιεί η ομάδα της ΑΕΛ φέτος στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής ?
απάντηση : Κατ΄αρχάς πιστεύω ο,τι η ομάδα ξεκίνησε τον προγραμματισμό έχοντας στο μυαλό μόνο ντόπια παιδιά .Ε ίναι σεβαστές οι επιλογές αυτές αλλά η εμπειρία από το γήπεδο λείπει και εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια των αγώνων . Η ποιότητα των παικτών της ομάδας είναι δεδομένη αλλά σε ομαδικό επίπεδο δεν έχει επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα .
ερώτηση : παρακολουθήσαμε πέρυσι μία ομάδα η οποία έπαιζε καλό ποδόσφαιρο,έφτασε στον τελικό κυπέλλου Κέρκυρας και στο πρωτάθλημα έδειξε πως δεν είχε αντίπαλο . Η φετινή ομάδα παρουσιάζεται αδύναμη και ακόμη δεν έχει καταφέρει να παίξει καλά μπάλα .Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά σε αυτή την κατηγορία ή φταίει κάτι άλλο?
απάντηση : μην ξεχνάμε πως πέρυσι η ομάδα είχε παίκτες με εμπειρία που δημιουργούσαν ένα ομοιογενές σύνολο . Παίκτες όπως ο Βλάσσης Κώστας δίνουν το στίγμα του πρωταθλητή και του πρωταγωνιστή .Είναι κρίμα που δεν είναι φέτος στην ομάδα μας .Οι διαφορές της μίας κατηγορίας με την άλλη πιστεύω οτι είναι τεράστιες .Οι υποχρεώσεις που έχει ένας ποδοσφαιριστής στην δ εθνική είναι ανάλογες με αυτές των επαγγελματικών κατηγοριών σε αντίθεση με τα τοπικά πρωταθλήματα όπου είναι περιορισμένες .Η ποιότητα των παικτών στην δ εθνική στις περισσότερες ομάδες προέρχεται από τις επαγγελματικές κατηγορίες και το μπάτζετ των ομάδων καθορίζει την δυναμικότητά τους .
ερώτηση : τι πιστεύεις πως πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να βελτιωθεί η εικόνα της στο μέλλον .
απάντηση :οι παίκτες σίγουρα δεν μπορούν να αλλάξουν ,εμείς είμαστε κ με εμάς θα πορευτεί η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος . Κάποιες κινήσεις μπορούν να γίνουν και τον Δεκέμβρη στη μεταγραφική περίοδο που μπορούμε να ενισχυθούμε με ποδοσφαιριστές είτε δανεικούς είτε ελεύθερους .Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τον προπονητή ή την διοίκηση αλλά θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε πολλά πόστα για να βελτιωθεί η εικόνα μας .
ερώτηση : που κατά την γνώμη σου οφείλετε η αλλαγή στη συμπεριφορά των φιλάθλων ?
απάντηση : σίγουρα για να πάρεις από τον κόσμο το μπράβο και να σε βοηθήσει πρέπει να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και να παίρνεις τους 3 πόντους . Όμως ο καλός ο κόσμος στηρίζει την ομάδα στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα .Θέλουμε στην κρίση που περνάει η ομάδα μας ο κόσμος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να μας βγάλει από την δύσκολη αυτή κατάσταση έχοντας συμπεριφορά υποστηρικτή και όχι καυστικού κριτή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα