Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 0 - 5



Με μία άσχημη εμφάνιση άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος η ομάδα μας . Οι παίκτες της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ μπήκαν νωθροί και μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο εν αντιθέση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα που μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του αφού πέτυχε 3 γκόλ στο πρώτο 20 λεπτο . Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στάθηκε άτυχη καθώς σε μία αντεπίθεση που είχε με τον Δ. Βλάσση η μπάλα πήγε στον Ι. Κουρή που ήταν μόνος του προς το τέρμα αλλά δέν μπόρεσε τελικά να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ναυπάκτου. Από το 40 μέχρι το 50 η ομάδα μας κατάφερε να δημιουργήσει άλλη μία ευκαιρία αυτή τη φορά με τον Σάντα αλλά ούτε κι αυτός κατάφερε να σκοράρει και έτσι το σκόρ έκλεισε στο ημίχρονο με 3-0 .Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε λίγο καλύτερα για την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ καθώς κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στην εστία της Ναυπάκτου με αποτέλεσμα να μην σκοράρει .Στο 60 σε μία αντεπίθεση ο Αστέρας πέτυχε και 4ο γκολ με αποτέλεσμα η ψυχολογία της ομάδας μας να πέσει κατακόρυφα .Στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 86 σε μια φάση διαρκείας ο Αστέρας πέτυχε και 5ο γκόλ και σφράγισε την εντυπωσιακή νίκη του .Η ομάδα της Ναυπάκτου ήταν σαφώς ανώτερη ,πλήρεις σε όλες τις γραμμές με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και απέδειξε οτι είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην γ εθνική .

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που οι μόνοι ψύχραιμοι και σοβαροι σε αυτήν την ομάδα είναι ο πρόεδρος και ο προπονητής (όσο και αν δεν το θέλουν κάποιοι....).
    Δεν θα διαλυθούν όλα έτσι εύκολα.
    Υ.Γ Διορθώστε τα αποδυτήρια κ δίωξτε τα λιμά (ακόμη και αν τα θέλει..... με τιμη και δόξα ο κόσμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο λιγόψυχη είμαστε στην προσπάθεια που γίνεται στη Δ Εθνική? Αυτοί η προσπάθεια θέλει και αρχίδια, θέλει και διάρκεια. Και φυσικά θα γίνουν και σφάλματα. Θα υπάρξουν παίκτες που θα τα κάνουν σκατά, το ίδιο θα τύχει και με τον ΟΠΟΙΟ προπονητή. Ή εμείς τόσο σωστά τα κάνουμε όλα? Αλλά να καλύπτεσαι πίσω από ένα τηλέφωνο ή από ένα πληκτρολόγιο είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να είσαι στην πρώτη γραμμή, να παίρνεις αποφάσεις και να έχεις την ευθύνη. Ήμασταν καμιά φορά σ’ αυτήν την θέση?
    Ναι, υπάρχουν και αποκλεισμοί σε αυτήν την προσπάθεια, ναι, θα υπάρξουν και ήττες σαν τις χθεσινές, που σε πονάνε. Η λέξη «επιμονή» για την επίτευξη του στόχου τόσο άγνωστη μας είναι? Γιατί, όλοι στη ζωή μας τους στόχους μας τόσο εύκολα & τόσο γρήγορα τους πετυχαίνουμε?
    Ναι, για εμάς τους φιλάθλους μιλάω. Όχι για όλους, αλλά για έναν ικανό αριθμό που αναστατώνει την ομάδα, διότι άλλο η καλοπροαίρετη κριτική κι άλλο «η γνώση των πάντων»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα