Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ένσταση στην επιτροπή εφέσεων της Ε.Π.Ο. κατέθεσε χθες το μεσημέρι ο Άραχθος Παχυκαλάμου, γιααντικανονική συμμετοχή της Αναγέννησης Άρτας την οποία η Ε.Π.Ο. συμπεριέλαβε, κατ΄ αρχήν με την κατάρτιση των ομίλων και στη συνέχεια με την κλήρωση, στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής που ξεκινά σε λίγες μέρες. Οι κύριοι λόγοι που έγινε η ένσταση, σύμφωνα με το τρισέλιδο “δικόγραφο” που στάλθηκε από το δικηγόρο του Αράχθου στην επιτροπή εφέσεων, είναι ότι το Α.Φ.Μ που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι αυτό του ιδρυτικού σωματείου απ’ όπου νόμιμα θα μπορούσε να συμμετάσχει φέτος η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα και ότι η Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών δεν έγινε, όπως καθορίζεται από τη νομοθεσία. Η υπόθεση θα εξετασθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο που είναι μια τριμελής ομάδα αποτελούμενη από έναν δικαστή και δύο νομικούς συμβούλους. Η τελική απόφαση θα παρθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη.
πηγή: artasport.gr

1 σχόλιο:

  1. Μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη για τους φιλάθλους του Ναυπακτιακού έκρυβε το φινάλε της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα μετά την απόκτηση των Κουτελιέρη, Στάμου, Παναγιωτόπουλου οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής με εμπειρίες σε επαγγελματική κατηγορία. Πρόκειται για τον Χάρη Γλωσσόπουλο (Ημ. Γεν. 2-9-85), που πέρσι αγωνιζόταν στον Εορδαϊκό και τον οποίο ήθελε από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου ο Δημήτρης Σκούνας, καθώς τον είχε και ως ποδοσφαιριστή στην Αναγέννηση Επανομής το 2008 . Ο 25χρονος επιθετικός είχε απαντήσει αρνητικά στην ομάδα της Ναυπάκτου αρχικά, προτιμώντας την πρόταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που όπως όλα έδειχναν, τότε, θα αγωνιζόταν στη Β Εθνική. Τα οικονομικά προβλήματα όμως στην ομάδα των «Ποντίων» αποδείχτηκαν ανυπέρβλητα, είχαν ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ’ Εθνική και ως επακόλουθο τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, που κατέληξε ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από τον Παναργειακό στο Ναυπακτιακό Αστέρα, προκειμένου να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την επιθετική του γραμμή. Όπως δήλωσε πάντως χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Κώστας Μπράνης στον αγιασμό που έγινε την Δευτέρα στο Παπαχαραλάμπειο, η απόκτηση του Γλωσσόπουλου ήταν η τελευταία μεταγραφική κίνηση και ουσιαστικά αποτέλεσε «δώρο φίλων» της ομάδας που επιθυμούν ωστόσο να κρατήσουν την ανωνυμία τους.

    Δοκιμάστηκε στη Νέα Καβάλα ο Τερόλη
    Στην ομάδα της Ναυπάκτου παρέμεινε τελικά και ο Μιχάλης Τερόλη καθώς τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών εκδηλώθηκε ένα ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδα της Superleague και πιο συγκεκριμένα από την Νέα Καβάλα. Ο 21χρονος πλάγιος αμυντικός ταξίδεψε στην Βόρεια Ελλάδα δοκιμάστηκε, βρίσκεται στα «υπ’ όψιν» της ομάδας του προέδρου Μ. Ψωμιάδη, όμως τελικά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του και μέχρι τουλάχιστον τον Γενάρη θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται στο Ναυπακτιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα