Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ : ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΒΟΛΙΔΑ 1-3

Δέν τα κατάφερε τελικά η Αε Λευκίμμης απέναντι στην Βολίδα και έτσι έχασε το τρόπαιο .Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας καθώς προηγήθηκε με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Σάντα στο 23΄ και το ημίχρονο έληξε με 1-0 . Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα μας κλείστηκε πολύ πίσω με αποτέλεσμα η Βολίδα να ανεβεί και να πιέζει ψηλά μέχρι που έφτασε στην ισοφάρριση . Απο εκεί και πέρα η ΑΕΛ δέν βρήκε το ψυχικό σθένος να ανεβάσει ρυθμό για να πετύχει κάτι καλύτερο με αποτέλεσμα η Βολίδα να πετύχει ακόμα δύο γκόλ και το σκόρ να λήξει με 1-3 . Σημαντική ήταν η πτώση της ομάδας μας απο το 70' και μετα καθώς έδειξε σημάδια κόπωσης σε αντίθεση με την Βολίδα που έδειξε να έχει φοβερή φυσική κατάσταση . Θα χαρακτηρίζαμε δίκαιο το αποτέλεσμα (αν και το 1ο γκόλ της Βολίδας ελέγχεται για οφσάιντ ) καθώς η Βολίδα είχε καλύτερη απόδοση ήταν πιό συγκροτημένη σαν ομάδα και έδειξε οτι θα είναι μία πολύ δύσκολη αντίπαλος στο πρωτάθλημα της δ΄εθνικής .

3 σχόλια:

  1. Καλή στα πρώτα 50 λεπτά, με κατακόρυφη πτώση στη συνέχεια που σίγουρα προβλημάτισε. Όμως και πάλι αν πρόσεχε λίγο θα μπορούσε να πάρει το τρόπαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υ.Γ." Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος"- Ισοκρατης . ( ο νοων νοειτο!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά έχει και η Ελλάδα τον ...Κολίνα της

    Έκλεψε την παράσταση για μια φορά ακόμα ο αποκαλούμενος από μερίδα του τύπου κορυφαίος Έλληνας διαιτητής κ. Κάκος. Αφού δεν είδε το οφσαιτ στη φάση της επιτυχίας του πρώτου γκολ της Βολίδας δε δίστασε να γεμίσει με κίτρινες κάρτες την ομαδάρα μας.

    Μήπως θα πρέπει να ξανασκεφτούμε όλα αυτά που είπε ο Pablo Garcia μετά το ματς με το βάζελο; Ο Ουρουγουανός είχε πει χαρακτηριστικά: " Αυτός ο που@@@ς γιος νομίζει ότι είναι ο Κολίνα και προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα