Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ

Νέα ταπεινωτική ήττα γνώρισε η ομάδα μας αυτή την φορά στην έδρα της από τον Θεσπρωτό με 0-4 . Το βαρύ σκόρ προήλθε από τα τραγικά λάθη της άμυνας μας η οποία για άλλη μια φορά έδειξε τα κενά της . Ο Θεσπρωτός δεν ήταν η ομάδα φόβητρο αλλά κατάφερε να αξιοποιήσει τις πτέρυγές του καθώς είχε κάποιους γρήγορους παίκτες οι οποίοι δημιουργούσαν από την αρχή του αγώνα προβλήματα στους αμυντικούς μας .Το βαρύ αυτό σκορ προήλθε και εν μέρει απο λάθη της διαιτησίας καθώς στο 36΄ και ενώ η ομάδα μας βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0 ο διαιτητής είδε πέναλτυ το οποίο ποτέ δεν έγινε και απέβαλε τον Ε.Βλάσση με απευθείας κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να παίξει τον υπόλοιπο αγώνα με 10 παίκτες .Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό το προηγούμενο γκολ είχε προέλθει απο εμφανή θέση οφσάιντ . Τα φαλτσοσφυρίγματα του Κου Μαζαράκη σε συνδυασμό με την άσχημη εμφάνιση και το βαρύ κλίμα στην κερκίδα οδήγησε τους παίκτες στα αποδυτήρια με πεσμένη ψυχολογία .Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας είχε καλύτερο ρυθμό ,ο Θεσπρωτός δημιούργησε ακόμη τρεις ευκαιρίες απο τις οποίες η μία έγινε γκόλ ενώ η Λευκίμμη άξιζε έστω ένα γκόλ καθώς προσπάθησε να πιέσει και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το σούτ του Σουλάνη απο το ύψος της μεγάλης περιοχής που πήγε λίγο πάνω απο το δοκάρι του τερματοφύλακα του Θεσπρωτού.
Είναι κρίμα για τους ηρωικούς φιλάθλους μας (πάνω απο 600 άτομα παρακολούθησαν τον αγώνα ) να βλέπουν τέτοιο θέαμα .Ευελπιστούμε η συνέχεια να είναι καλύτερη και να λυθούν τα πολλά αμυντικά προβλήματα που έχει παρουσιάσει η ΑΕΛ στους δύο πρώτους αγώνες .

4 σχόλια:

  1. den koitate re palikaria na paiksete mpala... ego tha ntrepomoun na exo faei 2 goal sto eikosalepto kai na milousa gia diaitisia ante re paikste mpala... apodiopompeos tragos o diaititis? 9 goal se 2 mats k ftaiei o diaititis k to vari klima stin eksedra pou sta poulakia mou tous paixtes tous erikse tin psuxologia???? ante re diagrapsteta apo to glog den katalavenete oti prosvalei tin omada??? oyst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo sto kyrio pou egrapse to arthro ... na toy ypenthymisw oti to deftero goal toy agwna itan autogoal ... ante geia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an synexisei etsi , mexri to telos tou protathlimatos tha faei 100 gkol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον Κύριο στιν κερκίδα που είχαι το θάρος να μασάει πασατέμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα