Επικοινωνία: fanisjk@gmail.com -              

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΙΚΟΣ SUPER CUP ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΒΟΛΙΔΑ
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, 18.30 στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Κέρκυρα
*Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα.



10 σχόλια:

  1. ΑΠΟ artasport.gr
    Ένσταση στην επιτροπή εφέσεων της Ε.Π.Ο. κατέθεσε χθες το μεσημέρι ο Άραχθος Παχυκαλάμου, για αντικανονική συμμετοχή της Αναγέννησης Άρτας την οποία η Ε.Π.Ο. συμπεριέλαβε, κατ΄ αρχήν με την κατάρτιση των ομίλων και στη συνέχεια με την κλήρωση, στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής που ξεκινά σε λίγες μέρες. Οι κύριοι λόγοι που έγινε η ένσταση, σύμφωνα με το τρισέλιδο “δικόγραφο” που στάλθηκε από το δικηγόρο του Αράχθου στην επιτροπή εφέσεων, είναι ότι το Α.Φ.Μ που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι αυτό του ιδρυτικού σωματείου απ’ όπου νόμιμα θα μπορούσε να συμμετάσχει φέτος η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα και ότι η Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών δεν έγινε, όπως καθορίζεται από τη νομοθεσία. Η υπόθεση θα εξετασθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο που είναι μια τριμελής ομάδα αποτελούμενη από έναν δικαστή και δύο νομικούς συμβούλους. Η τελική απόφαση θα παρθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΠΟ SPORT THESPROTIA
    ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ - ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 0-2
    ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΡΗΣΚΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΛΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ sportsioannina.gr
    Λίγα πράγματα για τον Απόλλωνα Ευπαλίου, την πρωταθλήτρια Φωκίδας που ανέβηκε για πρώτη φορά στη Δ΄ και τελευταία στιγμη μπήκε στον 5ο Όμιλο. Έδρα του το χωριό Ευπάλιο 700 κατοίκων στο δρόμο για την ορεινή Ναυπακτία.
    Προπονητής της ομάδας είναι ο Σταύρος Σταύρου και φέτος αποκτήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Πέτας (Αστέρα Ιτέας), Ανδρεόπουλος (Ναυπακτιακός), Κατσικογιάννης και Ρούμπας (Δωρικό), Παπακωστόπουλος (Αστέρας),Θανασιός (Ακαδημία Ναυπάκτου),Αδραζτάς (Γαυρολίμνη).
    Το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Ευπαλίου είναι το εξής:
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ
    ΤΑΜΙΑΣ: ΗΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΣΤΑΣ
    ΕΦΟΡΟΣ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    Πηγή: Βασίλης Τσεκούρας (http://d-5os-omilos.blogspot.com )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ d-5os-omilos.blogspot.com
    Η άσχημη εικόνα που βλέπουμε όλοι τελευταία στο χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Άρτας θα είναι παρελθόν σε λίγο καιρό. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο υπεύθυνος συντηρητής γηπέδων, κ. Ξενοφώντας Σταμούλης, μας διευκρίνισε ότι έχει αναλάβει την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του γηπέδου και έχει γίνει καταρχήν ψεκασμός στο χόρτο για καθαρισμό από νουχρίτσες και άλλες ασθένειες. Μετά τον αγώνα του Εθνικού Φιλιππιάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή, ο οποίος θα διεξαχθεί εκεί αφού και στο Δημοτικό γήπεδο της Φιλιππιάδας γίνονται ακόμη εργασίες, θα γίνει γενική επισπορά και για τρείς εβδομάδες το γήπεδο θα δίνεται μόνο για αγώνες. Τα έργα για τη βελτίωση θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα ούτως ώστε στα τέλη της χρονιάς η εικόνα του αγωνιστικού τερέν να έχει γίνει αγνώριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ PrevezaSports.gr
    Ανοιχτό παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή αφήνουν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Πρέβεζα μετά και την όχι και τόσο καλή εικόνα της ομάδας στα πρώτα φιλικά. Αυτό που προβληματίζει τον Θωμά Βασιλιάδη είναι το κενό στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Βάλβης που έχει αποκτηθεί για την συγκεκριμένη θέση, δείχνει να αποδίδει καλύτερα στον χώρο των χαφ.

    Η απόφαση λοιπόν για την απόκτηση αμυντικού είναι ειλημμένη, ενώ έχει εντοπιστεί και ο άνθρωπος που θα κληθεί να καλύψει το κενό. Βέβαια για να προχωρήσει η εν λόγο περίπτωση αρκετοί μέσα από την ομάδα, θα πρέπει να βάλουν…. νερό στο κρασί τους. Πρόκειται άλλωστε για παλιό γνώριμο παίκτη, το όνομα του οποίου προς το παρών δεν μπορεί να βγει στην επιφάνεια για ευνόητους λόγους.

    Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η ήττα από την Αναγέννηση Άρτας ήρθε ίσως την κατάλληλα στιγμή, ώστε να αποκαλυφθούν κάποιες χτυπητές αδυναμίες που υπάρχουν. Ο Θωμάς Βασιλιάδης μάλιστα δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα μιας και τα πόδια των παικτών είναι ακόμα βαριά από την επίπονη προετοιμασία.

    Μάλιστα η εικόνα αυτή αναμένεται να βελτιωθεί στις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις με Φιλοθέη αύριο στις 6μ.μ και Εθνικό Φιλιππιάδας την Κυριακή την ίδια ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ Allsportsmag.
    Λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία για τις μεταγραφές, η ΑΕΜ έκανε την τελευταία της κίνηση. Οι κανονιέρηδες απέκτησαν από την ομάδα των Νέων του Παναιτωλικού, τον 18χρόνο δεξί μπακ Αλέξανδρο Φούντα, για ένα χρόνο. Ο πιτσιρικάς ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα από τον Χρυσοβέργι με προπονητή τον Γιάννη Γουλή, ένω εδώ και δύο χρόνια αγωνιζόταν στους νέους της ομάδας του Αγρινίου, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Πέρυσι έκανε προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα του Παναιτωλικού. Είναι δυνατός, σκληρός και γρήγορος στο παιχνίδι του.
    Στην ομάδα τώρα το κλίμα στις προπονήσεις είναι εξαιρετικό μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο νικηφόρο παιχνίδι με το Αντίρριο για το κύπελλο. Το ότι αγωνιζόντουσαν με τόσες ελλείψεις και κατά τ' άλλα κατάφεραν να κερδίσουν τους έδωσε μεγαλύτερη δύναμη για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται, μιας και το προσεχές Σάββατο ξεκινάει η κούρσα του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ AEM NEWS
    Κυριακή, 6 Σεπτέμβριος 2009
    Άφησε υποσχέσεις, ΑΕΜ-Νέοι Πανιωνίου 2-1
    Συναρπαστικό, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και αρκετό κόσμο στην κερκίδα, ήταν το παιχνίδι στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2009 και με ώρα έναρξης 4.30 μ. μ. Για τους φιλοξενούμενους η πρώτη ευκαιρία, με τον Κώνστα να βγαίνει ωραία από δεξιά, αλλά το σουτ πέρασε πάνω από το δοκάρι του Ζέρβα. Η ΑΕΜ απάντησε στο 7΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαμπατιώτη ο Σιδηράς απέκρουσε εκπληκτικά, για να διώξει προ του Γαβρίνα ο Ντόκος. Νέα διπλή ευκαιρία για την ΑΕΜ στο 9΄ όταν ο Γιαννιώτης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Χρ. Πλακίδας έκανε αμέσως το σουτ, αλλά ο Σωτηρόπουλος κάντραρε σε κόρνερ. Εκτέλεσε ο Ζαμπατιώτης συρτά, άφησε έξυπνα ο Γαβρίνας, ο Τσάμης το σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 13΄ απανωτά λάθη στη άμυνα της ΑΕΜ, έφεραν τετ - α -τετ τον Χονδρογιάννη, αλλά ο Ζέρβας απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ. Στο 15΄ ωραία συνδιάστηκαν οι νεαροί του Πανιώνιου, ο Σταμάτης βιάστηκε το σουτ, απέκρουσε ο Ζέρβας. Στο 23΄ ο Γαβρίνας έκανε πολύ προσπάθεια από αριστερά, έβγαλε στον Χρ. Πλακίδα που έστρωσε στον Ζαμπαντιώτη, αλλά σε καλή θέση ο Σιδεράς απέκρουσε το δυνατό σουτ. Στο 27΄ Φάουλ με τον Χονδρογιάννη, πάνω από πολλά κεφάλια, μπλόκαρε ο Ζέρβας. Στο διάστημα 36΄-39΄ η ΑΕΜ έκλεισε τον Πανιώνιο στα καρέ του , κέρδισε 2 κόρνερ, που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο 40΄ γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων με τον Ντόκο από δεξιά, συρτή σέντρα, προ του Σταμάτη έκανε το τάκλιν ο Β. Δερβίσης και κόντραρε το σουτ, ο Σταμάτης με το χέρι έκανε το γκολ, που σωστά ακύρωσε ο κ. Στυλιάρας. Στο 43΄ καλοχτυπημένο φάουλ του Ζαμπατιώτη στο ημικύκλιο, απέκρουσε με γραθιές ο Σιδηράς, ξανά σουτ του Ζαμπατιώτη, ο Γαβρίνας που πήρε την μπάλα ήταν οφσάιντ. Στο 44΄ οργανωμένη επίθεση των Κανονιέρηδων από δεξιά, ο Β. Δερβίσης έβγαλε συρτή φαρμακερή σέντρα και ο Μ. Πλακίδας με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.

    Φουριόζα μπήκε η "Κυρία" και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48΄ (σουτ Μ. Πλακίδα), στο 51΄ (σέντρα - σουτ Γιαννιώτη) και στο 53΄ (σουτ Χρ. Πλακίδα), στο 59΄(κεφαλιά άουτ του Χρ. Πλακίδα)έχασε καλές ευκαιρίες να πετύχει ένα ακόμη γκολ. Μεγαλύτερη όμως ευκαιρία χάθηκε στο 60΄ όταν ο Γαβρίνας βγήκε μόνος απέναντι στον Σιδηρά, αλλά καθυστέρησε το δουτ, κλείστηκε και έχασε την ευκαιρία. Οότι δεν έκανε πριν το κατάφερε ο Γαβρίνας στο επόμενο λεπτό, όταν από ωραία προσπάθεια και σουτ του Χρ. Πλακίδα, ο Σιδηράς απέκρουσε και ο επερχόμενος φορ της "Κυρίας", έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. Στο 64΄ο Μπαλάφας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Γιαννιώτη, σε καλή θέση ο Σιδηράς μπλόκαρε την μπάλα. Στο 66΄νέο χαμένο τετ - α - τετ του Γαβρίνα, που καθυστέρησε και ο Σιδηράς έδιωξε με τα πόδια. Στο 68΄μακρινό φάουλ από αριστερά για τον Πανιώνιο, ο Μπούρας πιό ψηλά απ' όλους βρήκε με το καφάλι όσο χρειαζόταν την μπάλα, και την έστεικλε στα δίχτυα του Ζέρβα, κάνοντας το 2-1. Στο 73΄ παραλίγο ο Χρ. Πλακίδας να βάλει γκολ για χαϊλάϊτς, όταν σε συρτή σέντρα του Γιαννιώτη από δεξιά, έκανε εκπληκτικό τακουνάκι, κόντραρε η μπάλα στον Σωτηρόπουλο και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 77΄ ο Σμυρλής έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν κέρδισε την κόντρα από τον Ταράτσα, βγήκε μόνος απέναντι στον Ζέρβα, με τον νεαρό τερματοφύλακα της ΑΕΜ, να αποκρούει εκπληκτικά το πλασέ. Στο 82΄ φάουλ με τον Γιαννιώτη από τον άξονα, η μπάλα βρήκε στο τείχος, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε. Στο 88΄ ο Πανιώνιος κέρδισε δύο κόρνερ σε φάση διαρκείας, που δεν εκμεταλλεύτηκε. Στο 90΄ βγήκε αντεπίθεση της ΑΕΜ με πέντε παίχτες έναντι δύο, αλλά στη συρτή σέντρα του Καρανίκα ο Γαβρίνας έστειλε την μπάλα με συρτό σουτ, μόλις άουτ. Με άλλο ένα χαμένο τετ - α - τετ του Γαβρίνα στις καθυστερήσεις(τον νίκησε ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου), τελείωσε ο Αγώνας.

    Πολύ καλό το διατητικό τρίο των Στυλιάρα, Λύτρα, Δημαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ Paramythia on line(ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ)
    Στα αξιοσημείωτα είναι τα επεισόδια που σημειώθηκαν από ανεγκέφαλους και των 2 ομάδων (τα οποία ξεκίνησαν με πετροπόλεμο από την μεριά των οπαδών του Θεσπρωτού) και η τουλάχιστον αστεία διαιτησία του Παραμυθιωτη επόπτη Γεωργάκη. Τα επεισόδια περιορίσθηκαν από την επιτυχημένη επέμβαση της αστυνομίας η οποία ακολούθησε ταχτική αγώνων Α' Εθνικής, μιας και φρόντισε να κρατήσει μέσα στο γήπεδο τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδος μέχρι να απομακρυνθούν οι γηπεδούχοι
    Forum Administrator
    ELA RE SOULARA. ERIXNAN PETRES ME TO TSOUVALI. AN DEN EIXE TSIGO APO EPANO MAS THA EIXAME MEGLAO PROVLIMA. DEN PIRAZEI OMOS.

    Ειχε πάνω απο 1000 ατομα. Οι 400 περιπου απο την Παραμυθιά.
    Να μάθουν και να χάνουν οι φιλοι απο Ηογυμενιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ prevezasports.gr
    Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλοθέης ο Τηλυκράτης Λευκάδας πήρε την νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον Α.Ο. Φιλοθέης. Ο τεχνικός της ομάδας του Τηλυκράτη κ. Γιώργος Κατηφόρης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Ο Τηλυκράτης άνοιξε το σκορ στο 85΄ με τον Γραμματικόπουλο και στο 88΄ ο ίδιος παίχτης πέτυχε το τελικό 0-2. Η ομάδα της Φιλοθέης έχασε πέναλτι με τον Σταμάτη.

    Τσώλας Θεόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Θεοφάνη Λυκόκα ανακοίνωσε χτες η διοίκηση της Βολίδας, ο 23χρονος μέσος πέρυσι αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

;

Ειδήσεις απο την Κέρκυρα